2018-10-25
想揾个地方同朋友hea下,就拣左乐园啦!贪佢唔限时任坐任玩!呢到有好多boardgame比人玩,枱上面仲有糖可以比人边倾边玩边食店入面仲有治愈既猫猫花之恋烟三文鱼意粉呢个意粉系本店推荐之一,意粉一黎,已经有好浓嘅芝士酱,而且卖相好吸引,令我引唔住相机食先。意粉酱好浓,烟三文鱼熟嘅程度啱啱好,唔会太生或者太熟,至于个份量都好适中,适合和朋友分享。厚烧美国安格斯肉眼扒呢个都系必叫主食!叫左6成熟,食落肉质好爽,唔会好林,肉汁都好足够,而且卖相好精致,配上酱汁,十分完美,而且份量好大,好抵食,推荐推荐!西班牙黑毛猪肋骨配薯角装饰依旧好有心思,肉质鲜嫩,配埋香草味道更升一个层次黑松露香煎鹅肝意大利饭鹅肝煎得好香口,成个饭既汁同拌料都好夹怪兽雪糕怪兽雪糕必叫 !待应拎黎真系好似怪兽般巨大,4、5个人都食唔唒啊!一大班朋友黎就最适合啦,如果有朋友仔生日,雪糕仲可以写happy birthday,帮朋友仔庆祝!怪兽雪糕除左巨大,外观都要比个赞佢,七彩缤纷,童话般精美,绝对系打卡好甜品。怪兽雪糕入面既雪糕都好多好好食 ,有芋头、芒果、朱古力同芝麻等,一定有一种口味啱你!总之几好食啦!影到一张靓相咩都值
店入面仲有治愈既猫猫
花之恋烟三文鱼意粉
厚烧美国安格斯肉眼扒
西班牙黑毛猪肋骨配薯角
装饰依旧好有心思,肉质鲜嫩,配埋香草味道更升一个层次
黑松露香煎鹅肝意大利饭
鹅肝煎得好香口,成个饭既汁同拌料都好夹
怪兽雪糕
影到一张靓相咩都值得啦!
店主仲系店入面推荐左d好用既护肤减肥既products,贪靓又有兴趣既可以拎sample试!