2022-07-11
加入咗佢哋会员,有八五折,又可以用佢哋嘅四人同行一人免费嘅优惠券。结果埋单每人$219食晚餐放题. 晚餐放题都几多人。星期日去, 6:30嘅时候基本上已经满座。好在一早订咗枱。有部份嘅嘢食可以喺电话扫QR code落单,有一啲熟食已经摆放左喺外面可以自己攞。仲有一啲生嘅肉同埋其他烧烤配料可以自己攞。外面有得攞嘅熟悉有炸薯角,炸墨鱼卷,炒年糕,炒粉丝,人参鸡汤,炒饭,仲有其他我都唔记得咗系咩嘅嘢。亦都有一个位置有泡菜,同生菜。外面夹得到嘅生肉有鸭胸,猪肉,鸡肾,汉堡扒,午餐肉等等。虽然好似好行,但都唔错。钟意佢嘅午餐肉系厚切,同埋汉堡扒好好味。软雪糕机有牛奶味同埋阿萨姆红茶味。两个味都唔错。不过牛奶味多咗一啲唔知咩嘅香料味。QR code落单嘅话,有三款唔同口味嘅炸鸡。揸得外面好趣,入面啲鸡肉仲好多汁。件件都新鲜炸起,好好味。QR code落单嘅肉类有猪颈脊,牛舌,牛仔骨,beef skirt. 最欣赏佢哋嘅beef skirt. 好软熟,好好味。啲嘢食来得好快。成张枱摆满晒食物,比食物包围,好幸福。不过当然要食得晒先好叫啦。折扣完之后每人埋单$219。仲要系星期日嘅万事。觉得好抵。味道
折扣完之后每人埋单$219。仲要系星期日嘅万事。觉得好抵。味道又好。冇投诉。服务员嘅态度好有礼貌,收碗碟又收得好快。