2023-05-09 1234 浏览
🌕Hello我系Moon🌕好耐都冇食烧烤嘅嘢啦!系☺️时候为自己安排一餐放纵餐!😆每次想食室内烧烤嘅时候,都会谂起佐敦依一间!😍虽然佢哋嘅餐厅名叫虾虾烧,🤭但系依间餐厅又点会止系得虾呢?😎一早打电话订咗枱,所以好快就有得坐啦!😙呢度嘅环境真系好大,☺️食物选择依然都系咁多,😌有好多肉类串烧同埋蔬菜类,😆当然唔少得海鲜啦!🤭全部都系自助嘅!😙任拎任食!🤪坐低咗,之后就会有店员为我哋预备用盐腌过嘅虾,😋唔够食嘅话,😛当然可以自己夹啦!🥳一边烧嘢食,一边夹新鲜嘅虾,😏真系好好玩!🤩海鲜真系好新鲜,😤特别系鲍鱼同埋扇贝!😎呢度嘅服务态度比以前更加好,😏我哋拎咗鲍鱼返埋位之后有店员帮我哋剪鲍鱼壳,🤭令我哋烧嘅时候更加方便同埋食得更轻松😎肉类嘅部份我就好钟意呢度嘅羊肉同埋牛仔骨,😝我都拎咗好多牛仔骨!🤤真系牛肉味好浓!😜如果想串烧嘅话,😙推荐大家拎鸡翼同埋排骨串,😌都系啖啖肉,仲好好味!😋如果想食啲粉面嘅话,🤣都可以去到自助区!😜可以自己渌返一碗面条!🤪去到尾声嘅时候,唔可以错过依度嘅雪糕!😍有唔同款嘅口味,仲有雪条啊!🥰🌕最后MoonMoon真系好满意呢度,有咁多款嘅海鲜肉类蔬菜类任食,两个半钟真系
🌕Hello我系Moon🌕

海鲜
鲍鱼

肉类
牛仔骨
羊架

排骨串

🌕最后MoonMoon真系好满意呢度,有咁多款嘅海鲜肉类蔬菜类任食,两个半钟真系好够食,会继续回访!🌕
2023-05-08
海鲜