2023-08-01
福冈汉堡扒 上次食旁边果间丼饭时见到呢间石烧汉堡扒店几特别,所以今日约左friend过黎试下(*^ω^*)❤我地2个女仔叫左一个2人set ver.2😎👏🐂墨西哥辣椒和牛汉堡扒 & 芝士蛋蒜和牛汉堡扒🐂上完菜后,店员教我地每次放少少和牛上去块石头烧肉,等大约3秒左右可以反一反,等佢烧熟左就可以点自己中意既酱料/盐成个过程都几好玩,放完块肉上去石头🗻,要用个小铁板压一压块肉⚒,等佢烧得平均d烧一阵就已经充满牛肉烧烤的香味,而且好快烧熟有得食。(≧ω≦)/虽然我第一块烧得麻麻地(烧太耐有d烧焦),但后来愈烧愈熟练,烧完块肉咬落去有肉汁timヾ(@^▽^@)ノ 👍👍味道方面墨西哥果款有少少辣,芝士蛋蒜就比较香口,2款都好食😁😃个人比较中意点盐食,原汁原味d~🍚和牛乒乒乓拌饭🍲个set入面仲有碗和牛拌饭除左有和牛粒粒,仲有只温泉蛋同少少菜只要加埋辣椒酱mix埋就ok我地用d拌饭捞埋烧好左既和牛一齐食更加正正子🤣🤣🤣野饮方面我地叫左边杯热蜂蜜红枣茶入面有好多红枣,感觉好养生好岩我地 (^▽^)
我地2个女仔叫左一个2人set ver.2😎👏
🐂墨西哥辣椒和牛汉堡扒 & 芝士蛋蒜和牛汉堡扒🐂
😃个人比较中意点盐食,原汁原味d~
🍚和牛乒乒乓拌饭🍲
个set入面仲有碗和牛拌饭
除左有和牛粒粒,仲有只温泉蛋同少少菜
只要加埋辣椒酱mix埋就ok
我地用d拌饭捞埋烧好左既和牛一齐食
更加正正子🤣🤣🤣
野饮方面我地叫左边杯热蜂蜜红枣茶
入面有好多红枣,感觉好养生好岩我地
(^▽^)