2022-10-09
💁🏻♀💁🏻💁🏻♂️️💁🏿♀️💁🏿💁🏿♂️Running 烧
#将军澳 #popcorn海鲜放题任食BBQ tap now买有晚市$278/one去到要另外比原价加一$34.8/one🫠最吸引系有个海鲜池 入边大头虾任夹 宜家先知原来虾一惊起上嚟 系会向后弹 因为一路夹一路弹 搞到忍唔住失声大叫好食又好玩 非常生猛 仲要好多只都有虾膏海洋类有以下:带子,扇贝,咖喱鱿鱼须,鱿鱼圈,沙白,美国灰蚬,鲍鱼,生蚝,蒜蓉芝士生蚝,蛏子当日冇食:龙脷鱼片,鲭鱼大部分都好新鲜 同埋冇乜沙肉类就有以下:牛肉:酱汁牛五花肉,烤肥牛,一口牛脷粒,雪花牛仔肉,西施牛肉片,牛肋骨,牛柳片,牛柳粒猪肉:原味猪颈肉,辣味猪颈肉,厚切猪腩肉,猪大肠,黑豚猪肉,五花腩,辣味五花肉,猪梅肉,猪耳鸡肉:鸡翼,鸡肾,调味鸡肉,辣味鸡肉,酱腌春鸡髀,青阳辣鸡粒,青阳辣鸡肾羊肉:羊髀肉,香草羊西冷香肠:鸡肉肠,芝士肠蔬菜:冬菇,杏鲍菇,南瓜,茄子,青椒,金菇菜,生菜篮主食:水冷面,韩式汤乌冬,韩式辛辣面,温泉蛋香葱紫菜饭,年糕汤,白饭小食:原味炸鸡,柚子味炸鸡,喷火炸鸡,韩式炸饺子,炸鱿鱼须甜品:雀巢雪糕杯,Drever
💁🏻♀💁🏻💁🏻♂️️💁🏿♀️💁🏿💁🏿♂️
宜家先知原来虾一惊起上嚟 系会向后弹
因为一路夹一路弹 搞到忍唔住失声大叫
好食又好玩 非常生猛 仲要好多只都有虾膏
海洋类有以下:
当日冇食:龙脷鱼片,鲭鱼
大部分都好新鲜 同埋冇乜沙
肉类就有以下:
猪肉:原味猪颈肉,辣味猪颈肉,厚切猪腩
肉,猪大肠,黑豚猪肉,五花腩,辣味五花肉,猪梅肉,猪耳
羊肉:羊髀肉,香草羊西冷
香肠:鸡肉肠,芝士肠
蔬菜:冬菇,杏鲍菇,南瓜,茄子,青椒,金菇菜,生菜篮
小食:原味炸鸡,柚子味炸鸡,喷火炸鸡,韩式炸饺子,炸鱿鱼须
甜品:雀巢雪糕杯,Drevers雪条,Mega雪条
由于食大头虾同埋海鲜已经食到好饱,所以肉类就冇乜点叫,
炸鱿鱼须同炸鸡都推介大家食,好松脆香口
可惜嘅系食到尾,竟然唔阿时间食甜品,临走见到人哋食雪条先至醒起,揼心口
侍应仲有半个钟就温馨提示我哋,而一够钟就提我地已经到咗110分钟要交枱,很好 守时是美德
Encore?
Ys, 咁既价钱食到质素唔差既生猛海鲜绝对可以encore🫶🏻