大埔呢区真系好多嘢食 以前住喺呢区周不时都会返嚟消费 支持下 外面可以泊车嘅地舖系新开嘅寿司店 里面装修日本style 座位系木色感觉舒服🌿睇个餐牌食物都好多有时令刺身 烧肉 鹅肝生蚝 寿司等等 全部都好啱香港人 今日就同朋友嚟食晚饭点咗个刺身和牛烧肉盛♥️套餐先嚟一个杂菜沙律🥗salad好多够晒两个人share🐟🦐五色刺身有左口鱼 带子 油甘鱼 新鲜拖罗 牡丹虾 等等非常大只 新鲜🍳🥩烧肉盛好钟意呢啲日式烧肉 感觉好似去咗嘢外camping 🥩先嚟可以烧脂肪较多嘅和牛可以做牛油 块牛肉好juicy好多汁余下烧其他肉类同蔬菜 油脂分布平均好juicy咬落去好香口配上我点嘅 🍶日本黑松白鹿酒sake真系人生一大享受🍴最后加埋个 鳗鱼炒饭 就系一个美好嘅总结呢度嘢食质素高坐得舒服 啱晒两个人或者同朋友嚟倾下计又有得泊车 非常方便会再encore

今日就同朋友嚟食晚饭点咗个

刺身和牛烧肉盛♥️