2021-07-21
#光荣冰室 💛今次讲嘅系位于荃湾嘅光荣冰室🤤🤤相信大家都知系黄店💛💛𠮶日夜晚经过见到 就即刻想入去惩罚下佢🤩为人熟悉嘅佢 我谂大家都知有好多嘢食🙈有主食 小食 小菜等等🙊今日小编就同大家介绍吓啲夜晚嘅小菜❕❕🤫蜜汁一字骨 $68💰(5/10)送到上枱面 女小编即刻吓亲‼️‼️因为碟𩠌系份量十足 真系好多旧一字骨👀👀女小编惊食唔晒 全部都大大旧 🤪讲返味道先 其实个味就真系纯粹得个甜字🙈系真系好重蜜糖味 个Feel就好似倒佐半枝蜜糖入去咁 真系好甜好甜 甜到将本身一字骨嘅味都遮佐🤏🏻🤏🏻食得太多真系会甜死🙈🙈 好彩嘅系佢配白饭 可以遮遮佢嘅甜味 而一字骨嘅颜色就唔错 系金黄色 会开胃啲啲✨✨姜葱鸡煲 $68💰(5/10)系期待佐好耐嘅姜葱鸡煲 送到上枱面 系好香嘅姜味 而且同头先一样 份量十足👍🏻👍🏻系好多件鸡 而且啲鸡唔会话好鞋 反而系适中✨送到过嚟都仲系热辣辣🔥 而葱味都好突岀 因为佢系放佐超级多葱 除佐面头上面嘅葱 鸡嘅底层仲有好多好多葱 真系好足料 ✨但系😀佢系会越食越咸👀系真系会变到好咸⋯ 小编建议可以整返淡少少会仲容易入口 唔会食到最后真系超级咸🥺推荐指数🌟 5 / 10 🌟💛#
#光荣冰室 💛
蜜汁一字骨 $68💰(5/10)
姜葱鸡煲 $68💰(5/10)
推荐指数🌟 5 / 10 🌟
💛#巨B食黄店
📍#巨B觅食旺角 #巨B觅食荃湾 #巨B觅食尖沙咀 #巨B觅食九龙湾 #巨B觅食观塘 #巨B觅食深井 #巨B觅食铜锣湾
光荣冰室 (兆和街) (荃湾)
⚜️ 荃湾兆和街18号地下
⏱星期一至日 0700-0100