2015-01-30
我本身对连锁餐厅无咩好感,不过起门口见到有扒据就行左入去试试 唔入由自可一入领左野 ,入到黎隋便行入去坐,点左个牛扒餐包汤同饮品。大约十分钟过后黎左牛扒但系餐汤同包都未黎,到我正在开始食牛扒就黎餐汤同包,上菜既次序乱晒,唔紧要都系小事,红汤(罗宋汤)得个辣字少菜无肉,汤入面无左好多一小片碎辣椒同黑椒粒,唔饮得辣唔建议叫呢个汤饮(可叫白汤=忌廉汤),正当我想拎牛油放入面包之际,撕开包牛油搅错 原来已经系比人用过,入面无晒牛油只系有比人刮过既痕迹,我当然叫待应换过包牛油比我。到我吃牛扒既时候,一切好红,我谂得3成熟左右,而我自己又不太爱吃咁生加上点餐时待应该没问我几成熟,唯有照去马吃,以前都食过3成熟通常都好林有口感,但呢块3成熟既牛真系"un"又生,可以煮到咁生又咁UN佢都算系首屈一指,唔知佢系贪快煎两煎就算定系块扒本身质素问题 。我对呢个招牌暂时都唔会再去吃第二次
都唔会再去吃第二次
罗宋汤