2016-06-09 437 浏览
同屋企人去食饭,所以拉大队去食炒鸡炸鸡!呢间舖头已来过好几次,醒哥未登报时已经来过,原因系环境好舒服干净,食物质数好好,唔会求奇敷衍你,好用心煮!加上有小朋友既关系,地方干净好紧要,同埋佢地有一个梳化位比人等候,小朋友食饱饱可以去梳化区玩,大人就继续食!讲返食物,炒鸡好好味,辣味会比较惹味,唔辣就好岩小朋友,就算叫二人份量都好大份!炒牛肉味道比鸡浓d,好岩香港人口味,个人都系爱传统炒鸡多!部队锅,好足料,二人份量好大份,其实够四人食,食到最后加个面底加埋d汤,真系好正!人参鸡既汤又系好好饮,参味好香,捞白饭食,小朋友都食左好多!紫菜蛋卷同煎饺子系小朋友大爱既食物,加埋炒鸡,人参汤捞饭,佢地食到肚仔都涨卜卜!最后当然讲下炸鸡,之前食过唔辣都觉得好好味,但原来辣系仲好味,又未去到好辣,刚刚好,因本人都唔可以食好辣既野,试过去一间韩店食,辣到食唔到,呢个少少辣,接受到,好好味!今次一行十人叫二人炒鸡,二人炒牛肉,二人部队锅,人参鸡,紫菜蛋卷,煎饺子,炸鸡半只,系好味到食晒d野!
同屋企人去食饭,所以拉大队去食炒鸡炸鸡

炒牛肉味道比鸡浓d,好岩香港人口味,个人都系爱传统炒鸡多!

韩式炒鸡
炒牛肉