2022-12-22
装修好靓,有普通座位,都有bar 枱同矮枱,黑钢餐具都印有Eden ▫️EDEN特制台式双𩠌铁路便当 (一至五午市)- $60 , 包前菜饮品▫️前菜为辣菜脯及酸萝卜▫️QR code落单☑️台式香菇肉燥饭 ☑️EDEN 秘制辣肉碎干拌新竹米粉2款肉燥都好食,辣肉碎都几辣,但有种麻香好惹味,中意辣嘅朋友要试下。新竹米粉可以汤或干拌,米粉好幼,份量足够。☑️盐酥鸡翼 / 香煎猪扒 /☑️鱼肉春卷/ 盐酥鸡扒A有7个选择,B有8个选择,真系吾知点拣,全部都好叫吸引,最后选左以上呢d。盐酥好脆,有咸香,而且切好一件件,十分推荐,香煎就要自己切,但就冇甘热气。盐酥鸡翼都大只,鱼肉春卷就香口得黎有咬口,我几中意。☑️波霸奶茶冇谂过呢到嘅饮品系赏茶出品,珍珠软糯有黑糖香味,奶茶都好味,奶味茶味都刚好,午餐set先$60,波霸奶茶仲要吾洗加钱,而且同出面饮一样甘大杯,好抵啊😆热冻饮都可以,仲可以少冰微甜,饮吾晒仲可以拎住行街继续饮。☑️黑松露薯条 (细)- $30薯条新鲜炸起,又脆又热,薯味浓,下面仲有椰菜垫底,而黑松露沙律酱份量够多,薯条食完都仲有剩。🔘巴斯克芝士蛋糕 - $30甜品可以后上,3.5吋睇落好细,但其
▫️前菜为辣菜脯及酸萝卜
☑️波霸奶茶
☑️黑松露薯条 (细)- $30
黑松露薯条
🔘巴斯克芝士蛋糕 - $30
甜品可以后上,3.5吋睇落好细,但其实你食完正餐已经好饱,个蛋糕仲要继济。蛋糕芝士及柠檬味香浓,但好似焗得太熟,个外表好黑,中间亦做吾到流心/creamy效果,变左雪芳蛋糕咁样,有d失望。
巴斯克芝士蛋糕