2017-11-22 88 浏览
今日同朋友一齐行新都城,因为冇带BB所以可以行得轻松啲,行到新都城以其见到新开就呢间野,睇落去都几靓,就同朋友去试吓食点知一入去就中伏,俾咗张二人台我哋,狭窄到想郁都唔得!真系肥啲都坐唔到,但都入咗嚟,算啦试吓佢啲嘢食先,最后点左香草忌廉汁大虾意大利面,凯撒沙律🥗,深海鱼炸薯条🍟,热情果菠萝🍍和绿茶鲜奶凯撒沙律好快黎到卖相睇落都唔错,沙律嘅份量都算唔少,主要系生菜多跟住嚟到系深海鱼炸薯条🍟,深海鱼食落系鱼柳,外表都几脆但就偏咸,所以我同朋友都无食晒,薯条都系咸,虽然有沙律酱俾我哋点但整体都系过再嚟就系我哋个主菜香草忌廉汁大虾意大利面,一黎到我同朋友都好满意个卖相,但食落口都系比较咸,点解会整到咁咸破坏晒我哋嘅食欲仲有两杯嘢饮未讲,首先讲下朋友杯绿茶鲜奶,黎到个卖相真系唔错架,嗱嗱声比手机食先,朋友呀呢杯野饮系佢哋特饮,所以点都要试吓,但佢话饮落口后话星巴克仲俾佢仲好饮,下次唔会再点最后都我杯热情果菠萝,呢个都系普普通通嘅嘢饮,冇乜特别总结:畀我感觉系金玉其外,败絮其中,嘢食偏咸,地方窄,下次一定唔会再帮衬,食咗我三百几蚊都唔知食咗啲乜落肚,唯一好系侍应会不断同你加水,知系咪知道佢食物偏

深海鱼炸薯条

香草忌廉汁大虾意大利面

绿茶鲜奶

最后都我杯热情果菠萝,呢个都系普普通通嘅嘢饮,冇乜特别

总结:畀我感觉系金玉其外,败絮其中,嘢食偏咸,地方窄,下次一定唔会再帮衬,食咗我三百几蚊都唔知食咗啲乜落肚,唯一好系侍应会不断同你加水,知系咪知道佢食物偏咸呢?