2004-11-25
寻晚忽然好想食"蜜唛多士",记得之前行女人街见过呢间餐厅个window display有,行到去见间o野都好似几ok,于是乎就拉左男朋友入呢间野试下。入到去个waitress摆低本menu都有讲解o下咁,态度都ok啦。本来想点个二人套餐$168都好多野食咁,但又怕会食唔晒,最后就点o左"蜜唛多士"、"吉列鱼柳焗饭"+$20转套餐,有个"蟹子沙律"、餐汤同埋饮品。饮品我要左个"荔枝乳酸",男友就另外点个"柠檬柚子蜜"。个沙律一来到,我一吃...除左面头d蟹子外,其余全部都系青瓜丝同埋得两条o既蟹柳丝,dressing更少得可怜。个忌廉汤最不知所谓!肯定系沟水的!果几粒粟米仲要一阵雪藏味o忝!个焗饭,个木桶系好特别,但个饭好唔掂!旧鱼柳好细,个白汁好稀,d饭又难吃!焗饭应该要炒过先好吃o架!佢d饭冇炒过仲要一旧旧!果d饮品,"柠檬柚子蜜"怪怪地,我个"荔枝乳酸"就冇乜荔枝味,根本就系"益力多"沟水!唯一好少少系个"蜜唛多士",不过我觉得佢焗得唔够火候,食到尾仲好韧!我男友话一定系整定晒有order先用微波炉ding返~好差~两个人最后埋单$120几,算贵因为质素太差喇~!都系果句,女人街系
两个人最后埋单$120几,算贵因为质素太差喇~!
都系果句,女人街系有好多餐厅,不过多数都系"好睇唔好食"!