2013-07-14
有一日gei星期日, 同男朋友行行下街, 谂著dinner食咩好, 佢就带左我去试呢间位于西环gei-->巴依餐厅。因为惊星期日会多人同full booking, 所以打去问下情况同book位, 好彩~~~book到, 可能因为我地得2个人, 容易安排到不过, 建议大家都系打去book左位会安全d 一打开门, 已经嗅到阵阵强烈gei羊膻味, 喜欢食羊的人, 应该会大流口水.....个餐牌经我们翻完又再翻后, 最后都系决定点 "精选2人餐" 份量蛮多的一说菜, 豆腐好滑, 但味道略咸 十分普通, 并不是特别好食最欣赏呢道路!可以一试!印象中, 好似系加左差价转左呢道菜, 羊扒大大件, 可直接用口撕开来食, 感觉很豪迈 但有少少失望, 因为没有印象中好食, 因为羊除了膻味, 没有味道, 不过幸好孜然粉搭够其实每碟𩠌gei分量都比较多, 揾多d人一齐share, 可以试多d唔同gei野决定左下次会继续帮衬!!!
个餐牌经我们翻完又再翻后, 最后都系决定点 "精选2人餐"
份量蛮多的一说菜, 豆腐好滑, 但味道略咸 十分普通, 并不是特别好食 最欣赏呢道路!可以一试! 印象中, 好似系加左差价转左呢道菜, 羊扒大大件, 可直接用口撕开来食, 感觉很豪迈 但有少少失望, 因为没有印象中好食, 因为羊除了膻味, 没有味道, 不过幸好孜然粉搭够 其实每碟𩠌gei分量都比较多, 揾多d人一齐share, 可以试多d唔同gei野
决定左下次会继续帮衬!!!