2024-05-25
朋友👧🏻好钟意瓹窿瓹罅揾嘢食😜,呢日我哋跟住佢,佢👧🏻呢度行吓𠮶度睇吓,行吓行吓再行吓就带咗我哋嚟呢间小店3个人👧🏻👩🏻🎨🥷一齐开餐🤣$78「麻辣鱼皮」:鱼皮劲爽脆🤩,辣辣哋麻麻哋,仲见到加有花椒、花生、芫荽 等,香口好味兼开胃😋$118「招牌孜然扇子骨」:扇子骨系猪背部肩部下边嘅𠮶一块骨骼,呢块骨骼黐住嘅猪肉不但肉质美味,仲软熟👍;餐厅嘅呢几件「扇子骨」有好多肉,肉质香软,孜然做法,都系香口又好味👍$108「脆炸五香卷」:呢个系福建美食,材料有 猪肉同埋马蹄😁;「五香卷」外边炸到脆脆哋,里边嘅马蹄捞埋猪肉有啲啲爽口又软滑,好食👍$138「聚福小炒王」:材料有虾仁、虾米、腰果、炸鱼干仔、鱿鱼、韭菜,炒得好香口 仲颇为大碟 😋$18「樽仔奶茶」:大厨话已经做咗30年,呢个「樽仔奶茶」真系做到超级滑,又够晒浓郁,赞👍呢度嘅食物份量都几多🤩,我哋3个人👧🏻👩🏻🎨🥷饱到呢😜
呢度嘅食物份量都几多🤩,我哋3个人👧🏻👩🏻🎨🥷饱到呢😜