2024-02-16 243 浏览
有日放假夜晚揾埋朋友一齐去尖沙咀食饭~我地好想食日本野,最后决定去十和田总本店食晚餐🍣由地铁站一出都系几分钟既路程👣好近!!餐厅以日式木系风装修,呢度系采用自助落单模式,食物都好多选择🤪无论寿司、刺身、手卷、丼饭、熟食、串烧都应有尽有,我地拣左好耐先完成落单✅寿司类我地𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫左火炙芝士虾、火炙三文鱼、火炙帆立贝、海虾、海鳗卷、赤贝、仲有我最爱既左口鱼!!特别要一赞海鳗卷好好味!!赤贝有鲜味✨饭入面有青瓜、蛋、芝麻,卷物上系海鳗同埋烧汁酱,值得一试😙另外我地仲𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫左杂锦鱼生饭饭~份量系爆量𝐬𝐢𝐳𝐞😍😍😍里面有好多唔同既鱼生,有三文鱼腩、吞拿鱼腩、蟹籽、玉子、鲍鱼、帆立贝、左口鱼🍣𝐆𝐚𝐯𝐢𝐧妈好钟意食左口鱼!!果阵鱼油完全系不得了,入口即溶!!三文鱼腩同吞拿鱼腩肥美无筋💯分!!

餐厅以日式木系风装修,呢度系采用自助落单模式,食物都好多选择🤪无论寿司刺身、手卷、丼饭、熟食、串烧都应有尽有,我地拣左好耐先完成落单✅

2024-01-28
  • 刺身