2024-09-17 285 浏览
𠮶日好想食好耐冇食嘅火锅,经朋友介绍之后,就同男朋友去咗米走鸡食火锅晚餐,呢度嘅气氛真系好好,环境又舒适,装修又好新颖,服务又好亲切,我哋食得好舒服。喺咁多款汤底入面,我哋拣咗惹味沙爹汤,汤嘅口感浓稠,味道鲜甜,带有虾酱、花生同香料嘅香味,香味四溢,真系好好饮嘅一款火锅汤底。肉类我哋食咗西班牙黑豚肉,黑豚肉嘅脂肪分布均匀,涮一涮之后成块肉口感嫩滑好食,肉质软腍仲带有浓浓嘅香甜味,整体口感同味道都系一流。之后我哋食咗海河鲜嘅白鳝片,煮熟咗嘅白鳝片口感爽脆弹牙,食落仲有少少甜味,味道香醇浓郁,好啱配沙爹汤嚟食。蔬菜类令我印象最深刻嘅系娃娃菜,口感最爽脆最有嚼劲,吸咗沙爹汤嘅汤汁之后口感更加清甜,而且仲含有丰富嘅营养价值,非常抵食。✅评分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】环境:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】服务:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】卫生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】整体评分:😋【笑】

✅评分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】