2023-08-06
呢间餐厅已经冇食好耐 对上一次食应该一年前 今次咁岩系社交平台见到佢有新野出 就谂住黎试下 俾佢幅图吸引左 今日大约晏昼一点几去到餐厅 星期日既关系 餐厅已经差唔多坐满 餐牌选择有好多 我地叫左今次新出既香煎猪扒二重奏 店员送到埋黎个阵都吓一吓 估唔到会有咁大份 有两大块猪扒 仲要系厚身个只 唔系薄过纸个只 猪扒就煎到岩岩好 唔会好鞋身 但就干左少少 如果有返啲肉汁就更加好 同埋猪扒食落真系冇味 一定要点佢跟埋个两个酱 一个系蘑菇酱 另一个系青苹果酱 蘑菇酱食落甜甜地 青苹果酱好清新 两个酱都好好味 另外仲有新鲜沙律菜同埋薯角 沙律菜好新鲜好好味 薯角炸到金黄色好香脆另外仲叫左个星期六日既Set 有前菜烟肉芦笋卷 主菜拣左香煎带子大虾阔条面 份量好大份 大虾同带子都好大只 煎到金黄色 大虾食落好弹牙 阔条面食落好Creamy 但又系淡味左少少 小食拣左黑松露薯条 黑松露酱好香 薯条份量好多 炸到金黄色好香好脆 个餐仲会有埋甜品 系歌剧院蛋糕 系朱古力味同埋咖啡味既蛋糕 细细件 唔会好漏 好好味仲试埋新出个个小食 酥炸蟹肉蘑菇配他他酱 有五大粒 粒粒都好大粒 胀卜卜 外层炸到好香脆 每一
仲试埋新出个个小食 酥炸蟹肉蘑菇配他他酱 有五大粒 粒粒都好大粒 胀卜卜 外层炸到好香脆 每一粒入面都会有一粒好大粒既白蘑菇 不过蟹肉既份量真系得好少 如果多返啲会好味啲
整体黎讲 环境舒适 食物多选择 味道不错 价钱合理 值得一试