2022-05-22
🍻酒吧终于开返啦😚即刻过嚟Chill下先~ 咦,点解圆圆你都系度嘅🤣🤣🤣🤣?👶🏻圆圆:无呀我过嚟打个卡㗎咋😋喂喂,你做咩偷食薯条啊?仲要食到成咀都系😂🤣🤣哈哈哈!咁啱行过湾仔见到呢间小店好有度假feel,就入去扮下去旅行啦🤣🙈呢度真系好舒服,可以hea成日,听住音乐,食个Brunch,饮下咖啡☕,好叹呀~(凑住仔饮唔到酒啦鸣哇😂)下次有机会再试下佢地自家制嘅啤酒🍻听讲都好正㗎😋A5 " Miyazaki" Wagyu Burger ($128)呢个汉堡系用A5宫崎和牛制作㗎,材料好高级😍个和牛汉堡扒肉味好浓,一啲都唔干,配埋新鲜嘅蕃茄同埋蔬菜,味道好有层次,好味😋Soft Shell Crab Burger ($128)呢个炸软壳蟹汉堡炸得金黄酥脆,完全唔觉有油腻 感,入面仲有个特制嘅酱汁,有啲似千岛酱,酸酸甜甜咁,好开胃😍另外仲叫咗cold cuts 同埋两杯咖啡,食完汉堡坐低饮下咖啡,打个卡影下相,咁就过咗一个下昼啦🥰希望可以在带圆圆去多啲唔同嘅地方食好西啦😋😋😋🍺Busy Bird Bottle Co.🍔📍地址: (湾仔) 湾仔圣佛兰士街10号地舖@busybirdbottle#
👶🏻圆圆:无呀我过嚟打个卡㗎咋😋
喂喂,你做咩偷食薯条啊?仲要食到成咀都系😂🤣🤣哈哈哈!
Soft Shell Crab Burger ($128)
🍺Busy Bird Bottle Co.🍔
📍地址: (湾仔) 湾仔圣佛兰士街10号地舖