2021-07-20 199 浏览
今日收工之后,约咗个friend食饭倾吓偈,我哋去咗The Pizza Project🤤。餐厅环境好舒服,店员都好nice👍🏻,会主动介绍有咩推介,而且又唔会话好急,就算我哋倾咗好耐,店员都无唔耐烦,仲问我哋嘅食后感😆!-🍴CARBONARA PIZZA 🍕($140) - 主要有蛋、烟肉、芝士同蕃茄酱,即叫即整嘅pizza😋,仲要焗得好金黄。系每一片pizza都会有只细蛋,🍳仲要系流心嘅。整体pizza咸香咸香,烟肉嘅香味加上蛋汁,一啲都唔违和😚!-🍴PICI TIRAMISU ☕️($65) - 当然唔少得饭后甜品,Tiramisu系用杯装,面层布满朱古力咖啡粉,下面系充满奶香味🥛、同时亦好creamy 嘅酱,好好食!底部会有湿润嘅面包🍞,超香咖啡味。-🍴WHITE CHOCOLATE MOUSSE 🍫($65) - 依个系朋友嘅甜品,不过也米😍都食咗一啖。里面会有Raspberry jam同mixed nuts。果酱令到杯甜品无咁腻🤣,而果仁增添咗唔同嘅口感,整体都好唔错!