将军澳Monterey Place呢边有好多餐厅,今次我同老公黎左呢间bar,环境好chill,有室内外座位,坐室外可以望住个海吹下海风,室内系欧陆风装修,气氛都好好,感觉好relaxing,放工后或weekend可以同朋友黎chill chill~因为天气热,我地选择坐室内🤣叫左份小食同pizza,都几大份👍🏼Buffalo chicken wings 水牛鸡翼 6pcs ($128)鸡翼烤焗得刚好,肉质嫩滑,每只都沾上自家制水牛酱,味道微酸微辣好开胃,再点蓝芝士酱,味道更浓烈更惹味,同水牛鸡翼系绝配!Prosciutto E Rucola 意大利火腿披萨 ($188)大大个Pizza🍕Parma ham系我至爱,火箭菜新鲜食落唔苦👍🏼芝士都几多,拉到长长芝士丝,薄饼底唔算厚,外面焗得脆,入面都够松软,整体系好食既,Parma ham咸咸地,pizza食落都唔会好腻。Camomile tea 洋甘菊茶 ($35)系twinnings既茶包,茶好香,可以解腻。Oreo Smoothies ($78)Oreo点整点配搭都好好饮,呢杯smoothie好邪恶呀,味道好浓郁偏甜,质地幼滑,加上

Prosciutto E Rucola 意大利火腿披萨

Camomile tea 洋甘菊茶 ($35)
系twinnings既茶包,茶好香,可以解腻。
Camomile tea 洋甘菊茶

Oreo Smoothies ($78)
Oreo点整点配搭都好好饮,呢杯smoothie好邪恶呀,味道好浓郁偏甜,质地幼滑,加上oreo碎同oreo饼,口感更丰富😋
Oreo Smoothies

整体黎讲呢到既环境同食物都唔错,下次再过黎饮下嘢,见都有好多cocktail, mocktail, beer, wines选择🍷

味道 ★ ★ ★ ★ ☆
环境 ★ ★ ★ ★ ★