2017-10-02 478 浏览
新开一家crepes专门店而又咁近我我就梗系唔会错过啦😎喺门口望净系见佢最多馅最贵𠮶啲,我仲心谂成$149食个crepes真系贵左啲,原来入到去个menu仲有啲普通啲平啲嘅😌冲住crepes入嚟嘅我都冇谂过要嗌其他野食,嗌个咸嗌个甜嘅试下先。Le Club个配搭够稳阵,几层皮搭埋一齐有啲厚度,食到有淡淡蛋香,馅都好多好足料,热辣辣几好食👍🏻Nutella banana配雪糕简直系绝配,不过呢个卖相都未免太差... 个le club馅多啲丰富好多,但同一个厚度嘅皮包住香蕉同nutella酱就会觉得唔够爆馅🤔个雪糕上碟嘅时候出哂烟好够冻,我可以话太creamy,融左都系好杰,唔系咁啱我心水。总括嚟讲都ok嘅,始终对于一个加埋一成旧水嘅crepes,我会expect个摆盘好少少😶
新开一家crepes专门店而又咁近我我就梗系唔会错过啦😎