2024-02-16
约咗好耐无见嘅朋友一齐去打边炉,边食边吹水都最🉐!哩间餐厅空间够大,坐得又舒服😌,食物都好好~我话你知啊,飞驒和牛颈脊就真系一级棒☝🏻佢嘅肉质好嫩滑,入口即化,令你感受到嘅系一阵阵嘅融化感,真系好过瘾!同埋,佢嘅味道好鲜甜,有种浓郁嘅牛肉香气,令人食到想食多几块!真系好正呀!😋我劲中意佢个鸡肠💋佢嘅质感好烟韧,咬落去有啲嚼劲,令人好有满足感!加上佢嘅香味,真系令人食到停唔到口呀👌海中虾🦐佢嘅鲜味真系冇得顶!咬一口,啲汁水就会爆出嚟,好多汁,好鲜甜👅而且佢嘅肉质好鲜嫩,有弹牙嘅感觉🚨广岛刺身蚝新鲜嫩滑,入口即化,带嚟一阵海鲜嘅鲜味,真系好开胃!车厘茄薯仔龙虾汤就更加唔得了!汤底浓郁,融合咗薯仔同龙虾🦞嘅香味,味道醇厚又滋味,一啖就令人感到好温暖!❤️
海中虾🦐佢嘅鲜味真系冇得顶!咬一口,啲汁水就会爆出嚟,好多汁,好鲜甜👅而且佢嘅肉质好鲜嫩,有弹牙嘅感觉🚨广岛 刺身蚝新鲜嫩滑,入口即化,带嚟一阵海鲜嘅鲜味,真系好开胃!