2024-03-01 64 浏览
朋友大推铜锣湾嘅<强小亭>好好食,我今日都要自私食🤩一入去好似去咗日本🗾红色配木系装修,好靓⛩️特选A5和牛烧肉配涮涮锅set好丰富✨我先饮啖昆布汤,入口嘅时候,滋味好浓郁,令人回味无穷!真系令人舒服到冇得顶😳煮牛肉配西京酱,呢道前菜真系出色❗️牛肉煮得刚刚好,肉质鲜嫩多汁,再配上香浓嘅西京酱,真系一绝!食落去,口感好滑顺,味道又鲜美👌仲有茶碗蒸,单纯又清新🌀茶碗蒸里面有蛋、肉同蔬菜,蛋质软绵绵,肉嘅鲜味同蔬菜嘅清甜完全融合埋一齐,Good👍🏻最令人期待👀就系佢哋嘅特选A5和牛烧肉配涮涮锅,佢哋用咗臂腰肉盖、肉眼、前上腿腱同腹胁肉🥩火锅汤底热辣辣,将和牛片涮熟,肉质鲜嫩多汁,入口即化,香气四溢!味道更加丰富,真系食到停唔到口😍总括而言,今餐真系太出色!每一道菜都有独特嘅风味,食材新鲜,味道鲜美,服务亦好到冇得顶👍

特选A5和牛烧肉配涮涮锅set好丰富✨我先饮啖