2017-12-15 408 浏览
一向都钟意食nachos 唔系间间都觉得好食有啲就好多cream、好少牛油果、牛油果又成本高啦、所以啲餐厅都好少牛油果!系我好钟意食牛油果㖞⋯⋯如果钟意食牛油果可以试吓呢个非常之正宗、足料!nachos 都佢哋自己整架呢个酱怪、咁大兜酱、入面有成两个牛油果做嘅牛油果酱、正呀!我食唔停呀⋯⋯呢个八爪鱼冇得顶!劲淋、一啲都唔un!!! Jeng 可以话系必食推介!食完都觉得自己胆固醇超标添、不过因为太好食啦⋯⋯忍唔到口!呢个得有啲似lawry’s 尤其是佢个包入边有的牛肉汁劲似!yum!自家制嘅意粉好好食又弹牙!very good ! 讲真我钟意食呢个意粉多个 大坑𠮶间又贵又唔抵食成八百几蚊一碟意粉囖⋯⋯食埋个甜品正捧住个肚走啊⋯⋯死啦我好似有左三个月咁大个肚腩啊⋯⋯

自家制嘅意粉好好食又弹牙!very good !

食埋个甜品正捧住个肚走啊⋯⋯
死啦我好似有左三个月咁大个肚腩啊⋯⋯