2022-10-05 73 浏览
前排突然好想食汉堡包,醒起之前经过呢间专卖汉堡包既小店时见到好多人系度等,就决定试下💜🍔牛油果蛋牛堡($62,升级套餐+$19)一打开个盒就比呢个汉堡包既巨型size吓亲😂非常厚之余又极大个,拎上手都有啲重量,而我出尽力擘大个口都只系咬到2层.....🤣入面有车打芝士、4oz美国牛肉、蛋、牛油果酱、牛油果片、紫洋葱同蕃茄。食落去牛肉都几juicy,牛油果都切得厚身,而且熟度啱啱好所以好有牛油果香,只蛋仲要流心👍🏻食完好满足😍🍟薯条佢地啲薯条好得意,系乜野形状都有啲🤣但就阔扁身粗薯偏多,过左一段时间先食都仲系脆㗎🥤青柠薄荷梳打(套餐饮品再+$4)呢杯野饮都好大杯,糖浆沉晒底所以一定要搞均先饮,如果唔系只会饮到冇味既梳打水,饮落都几薄荷既,但就冇乜青柠味了食完呢个餐之后真系饱到上心口😂所有野都极大份,就算系胃袋比较大既朋友都绝对够饱👏🏻同埋想赞下佢地个包装真系好好,唔使惊个汉堡包会变型。虽然价钱唔算平,但有对得住呢个价钱既质素,而且汉堡包种类非常多,仲有提供海鲜同素食选择,绝对会再去试下佢地其他既汉堡包💖

🍔牛油果蛋牛堡($62,升级套餐+$19)
牛油果蛋牛堡

🍟薯条

🥤青柠薄荷梳打(套餐饮品再+$4)
青柠薄荷梳打

2022-09-05
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
牛油果蛋牛堡