发现新店 好钟意麻辣&米线嘅我 当然要入去试下啦!款式都好多,有不同嘅面 选择又有 唔同个𩠌配搭由于比较懒,我就直接选择左佢地嘅“厨师推荐” 餐 ~直接配齐5个特色𩠌入去!① 辣而不燥麻辣汤 薯粉超钟意个卤水肥肠 完全冇怪味!!炸酱系清爽嘅炸酱 (个人唔钟意好多汁嘅炸酱)腩肉卷 半肥瘦 唔肥腻 又弹牙!仲有 鱼腐 清丽脱俗②36小时熬花胶大筒骨汤 米线清淡嘅配搭 好舒服~ 美颜腐竹 挂住浓浓嘅汤汁 食落口 好正!松叶蟹柳 唔系废蟹柳好开心唔食辣个朋友啱晒餐饮 +$13 有水蜜桃乳酸 不得不说 从此开始 饮落~ 以为比错左点解杯野 会有粒粒嘅(唔通 送粒粒)后来又觉得冇咩乳酸味嘅,原来系 乳酸爆珠黎架! 好正!哈哈哈哈小食!不得不说 好鬼抵食!麻辣鸭肾($18)分量绝对超过18蚊,本来以为18蚊会比8-10块都OK啦! 哇~ 竟然一山嘅小碟!而且 捞嘅酱料 味道 正宗 小小麻麻辣辣(辣味小白勉强OK嘅辣!)店铺环境 行黑暗系!好靓 仲有一面镜墙如果一个人废废地 都可以黎,仲可以睇到下街,冇咁自闭!宜家凉凉地黎 好舒服!
发现新店 好钟意麻辣&米线嘅我 当然要入去试下啦!

款式都好多,有不同嘅面 选择
又有 唔同个𩠌配搭

① 辣而不燥麻辣汤 薯粉
超钟意个卤水肥肠
完全冇怪味!!
炸酱系清爽嘅炸酱
(个人唔钟意好多汁嘅炸酱)
腩肉卷 半肥瘦 唔肥腻 又弹牙!
仲有 鱼腐 清丽脱俗

辣而不燥的麻辣汤 套餐

②36小时熬花胶大筒骨汤 米线
清淡嘅配搭 好舒服~
美颜腐竹 挂住浓浓嘅汤汁 食落口 好正!
松叶蟹柳 唔系废蟹柳
好开心
唔食辣个朋友啱晒

餐饮 +$13 有水蜜桃乳酸
不得不说 从此开始 饮落~ 以为比错左
点解杯野 会有粒粒嘅(唔通 送粒粒)

小食!不得不说 好鬼抵食!
麻辣鸭肾($18)
而且 捞嘅酱料 味道 正宗 小小麻麻辣辣
(辣味小白勉强OK嘅辣!)

麻辣鸭肾

店铺环境 行黑暗系!好靓 仲有一面镜墙