2009-02-19
今次凸登黎试下哩度既酸辣粉.只系6点但等位都等到傻. 唔知点解入面d 人好耐一个都唔出黎再加上排我地前面有成7个mainland, 真系有排等等左5个字-半个钟, 终于有位原来酸辣粉就系红薯粉+酸辣汤咁我就叫左个口水鸡红薯粉+酸辣汤小辣 $2511:00-7:00 送埋野饮, 叫左杯冻柠茶哩度得2个楼面, 1个砌野, 1个煮野, 所以上菜速度奇慢等左2个字黎左野饮, 柠茶淡左d等多两个字碗面就黎个汤... 小辣都好辣呀, 顶到既, 不过个咀已经肿左啦............其实个汤几好饮架, 又够酸, 不过真系太辣啦对我黎讲但系唔辣就唔好味, 所以下次要再叫个小小辣试下个口水鸡就唔辣既, 系碗野色素够嗻. 反而要用返d 鸡黎送口d 鸡又几滑㖞, 不过就唔钟意佢咁大旧骨个粉朕味劲似蓝田$1 包o个d 捞冷面, 好食! 而且仲好滑不过如果就咁"雪"入口既话d 辣汤弹入喉咙真系好难顶对面有对couple 同我地倾计, 佢地入去先过我地15min左右但我地入到去坐低佢地碗面先黎另外佢地仲叫左个水煮鱼. 佢地食完个面等左差唔多成半粒钟先黎.真系慢慢慢慢慢不过盘水煮鱼几大盘, 系一片片既鱼, 我仲
再加上排我地前面有成7个mainland, 真系有排等
等左5个字-半个钟, 终于有位
原来酸辣粉就系红薯粉+酸辣汤
咁我就叫左个口水鸡红薯粉+酸辣汤小辣 $25
11:00-7:00 送埋野饮, 叫左杯冻柠茶
哩度得2个楼面, 1个砌野, 1个煮野, 所以上菜速度奇慢
等左2个字黎左野饮, 柠茶淡左d
等多两个字碗面就黎
其实个汤几好饮架, 又够酸, 不过真系太辣啦对我黎讲
但系唔辣就唔好味, 所以下次要再叫个小小辣试下
d 鸡又几滑㖞, 不过就唔钟意佢咁大旧骨
不过如果就咁"雪"入口既话d 辣汤弹入喉咙真系好难顶
但我地入到去坐低佢地碗面先黎
真系慢慢慢慢慢
不过盘水煮鱼几大盘, 系一片片既鱼, 我仲以为个伙计拎盘水出黎倒添XD
不过真系太耐啦
无论等位, 上菜都慢. 赶时间就唔好黎