2024-01-06 274 浏览
2022年平安夜食过一次 食物由前菜去到甜品都有质素,所以之后都有间中黎食lunch 同dinner,食物服务都可以,2023平安夜,今次带埋爸爸妈妈黎食,老实讲都几失望,首先我明白特别日子都会想做多啲生意,限时90分钟绝对合理,但我book 6位,比张4人枱其实真系好难接受,仲要6位入面有三位男士,上菜速度快到其中一个餐前菜个沙律都未到,主食意粉已到,最后上菜上到员工都要叫厨房hold 一 hold先,因为真系无位摆,要摆上格离张高身吧枱,到食果阵都冻晒,食左一阵,隔离枱埋单,问下可唔可以泊多一张枱比我地,员工好快就话有人book左枱,咁算啦,我唔想扫任何人兴,始终今日系平安夜,最唔开心系到我地走果张枱都无人坐过⋯妈咪话杯冻朱古力好好饮甜品外型好有圣诞气氛 味道一般 上年好味好多坐得辛苦系今晚最大败笔员工好主动帮我地影左张大合照其他时间都无手无位亦无时间帮食物影相了

妈咪话杯冻朱古力好好饮
甜品外型好有圣诞气氛 味道一般 上年好味好多