2018-07-23
星期六同朋友系朗豪坊行咗成日,终于行到肚饿想揾个地方食嘢,行行下就见到呢间egg餐厅,本身心谂,egg唔系卖眼镜咋咩?原来都有嘢食㖞,咁就吸引我地了解下,系门口望下餐牌觉得都几平,就入咗去试下。入面全部嘢都有笑哈哈,个感觉都几开心下!叫咗个小食先,蜜香鸡翼配薯条($48),鸡翼好有肉,味道都好香甜,薯条厚切好食,五只鸡翼加薯条都只系四十几蚊,好平。SMILEY Combo Pizza($78),呢只Pizza有四个味道,各有两块比我地啱啱好,每样都可以试到少少又唔会太大份多,千岛酱加虾个款最好食。黑松露意大利饭($78),虽然呢个份量唔系超多,但系两个人Share就啱啱好,一嚟到就已经好大阵黑松露味,食埋落去味道仲劲,饭既湿度啱啱好,七十几蚊一个黑松露饭真系无得挑剔!见到饭品咁多款又咁平,我地两个人都叫咗三杯唔同既嚟试下。SMILEY Blue海洋柠檬梳打($38),甜甜地,好消暑!蜜桃乳酸梳打($42),朋友好钟意,有啲益力多味既感觉。波子汽水沙冰($42),波子汽水味劲重,呢个都好啱消暑。我同朋友都觉得呢间餐厅好适合一家大细嚟,因为餐厅入面成个感觉都令人好开心,色彩好缤纷,而且野食
见到饭品咁多款又咁平,我地两个人都叫咗三杯唔同既嚟试下。
蜜桃乳酸梳打($42),朋友好钟意,有啲益力多味既感觉。
波子汽水沙冰($42),波子汽水味劲重,呢个都好啱消暑。
我同朋友都觉得呢间餐厅好适合一家大细嚟,因为餐厅入面成个感觉都令人好开心,色彩好缤纷,而且野食有好多小食同甜品,都系好适合小朋友既食物。