2024-11-11 81 浏览
今日放工想同同事轻松吹下水,食下野,所以就近近地由office行过黎。呢度灯光暗暗地,但因为有各种灯饰装置所以好有氛围感,好适合小酌一番。而且仲有个秋千可以比女士们打下卡,男士们就可以笃下波~ 芒果莎莎虾虽然已经立秋,但呢排天气都仲系有d闷热,清爽开胃geh芒果莎莎虾就最适合不过~ colourful geh卖相加上芒果香甜的味道,食落已经令人心情大好~ 香煎鹅肝多士香喷喷嘅鹅肝 ,饱满肥美,未食已经闻到油脂香味,入口即溶,幼滑geh口感令人好食得好enjoy~配埋脆口geh多士,双重geh口感好满足~软壳蟹黄金扁意粉原只软壳蟹炸得酥脆 ,好吃又唔会油腻~咸蛋黄好惹味,酱汁沾满每条意粉,适合钟意浓味嘅人~超级杂锦薄饼是日最爱一定系呢个pizza~ 我个人喜爱gehpizza皮西薄皮、有嚼劲! 呢个完全match到~饼底又脆又薄,味道不错!番茄酱为基础,配上丰富又美味的芝士,肉肠~一个人都可以食晒成个~Cocktail可以选择无酒精~ 我拣左Berry Mountain,甜酸味好balance~ 配以上geh菜式好适合;另外都有果汁比大家选择,我地就要左菠萝汁 😉整体我地都觉得几好,静静

芒果莎莎虾

香煎鹅肝多士

软壳蟹黄金扁意粉

超级杂锦薄饼

整体我地都觉得几好,静静地同朋友倾计,饮下野,好适合放松😉