2013-09-26
好耐冇食pizza hut, 通常都系帮衬佢兄弟, 但见佢有新口味, 又心思思想试, 于是又叫嚟试, 但成个餐唔知边一味, 定系全部都咁重味, 搞到我成晚都口干干~ 选择上网落order, 因为咁样有多两罐汽水送............当你完成order后, 佢会show个时间比你, 你到时够钟就自己落去拎啦~ 印第安烤鸡虾哈芝心大批所谓虾哈, 其实系一粒好胶, 胶到唔似食紧虾的虾丸, 同d芝心隔住放在扭扭边, 我反而钟意个芝心边多过虾哈边, 真系唔想食个虾哈, 真系好失败的一款pizza, 中间d馅只系普通的菠萝同辣肉肠, 又唔够汁, 好似干咗d咁, 只系咬到菠萝果啖会好些少 千层肉酱阔面今次d薯茸焗得唔够香, 而且d汁偏酸, 麻麻地 鸡翼拼意式迷你肠唔知呢个系咪三人餐? 因为每样都系得3只~ 个肠焗到爆哂, 反而d鸡翼就焗得唔够香口 蘑菇忌廉汤好浓好杰, 又多蘑菇同鸡粒, 抵饮 七喜上网买满$200送的
印第安烤鸡虾哈芝心大批 所谓虾哈, 其实系一粒好胶, 胶到唔似食紧虾的虾丸, 同d芝心隔住放在扭扭边, 我反而钟意个芝心边多过虾哈边, 真系唔想食个虾哈, 真系好失败的一款pizza, 中间d馅只系普通的菠萝同辣肉肠, 又唔够汁, 好似干咗d咁, 只系咬到菠萝果啖会好些少
千层肉酱阔面 今次d薯茸焗得唔够香, 而且d汁偏酸, 麻麻地
鸡翼拼意式迷你肠 唔知呢个系咪三人餐? 因为每样都系得3只~ 个肠焗到爆哂, 反而d鸡翼就焗得唔够香口
蘑菇忌廉汤 好浓好杰, 又多蘑菇同鸡粒, 抵饮
七喜
上网买满$200送的