2015-04-20 2285 浏览
本身我系一个韩烧迷,自从我女友教埋点样食韩烧之后,更加爱不惜手(用手食啦,嘈)话说我女友想试下食韩式醉蟹,于是特登抽个星期日黎试算好彩地,我地食到最,后,一,只,既醉蟹Server同我地讲,下一水要等到下星期先有(其实食到都好好...)首先,招呼,好老实,真系麻麻地特别系有一两位话自己中菜底,唔知要跟乜野...结果要三番四次地去问个生菜+大蒜...囧(仲要有一位凶神恶杀既水吧先生,夹住个电话系度凶外面既侍应生....)ok,讲到食物醉蟹!蟹黄还好,蟹肉冇得顶,不过d饭好硬,落少左水定系keep warm太耐?有待改进食左个牛肋条,呢个真系冇计倾,好野好野好好野系贵,但系必点!再叫多个五花南(sorry唔识打),厚切系好事,但系可以冇骚味吗?最后,叫左个雪花红豆冰,呢个真系好好野,雪花+炼奶+红豆+八豆粉=好味!

话说我女友想试下食韩式醉蟹,于是特登抽个星期日黎试
算好彩地,我地食到最,后,一,只,既醉蟹

首先,招呼,好老实,真系麻麻地

ok,讲到食物
醉蟹!
食左个牛肋条,呢个真系冇计倾,好野好野好好野
系贵,但系必点!

题外话/补充资料: 其实,莫论任何职位,你系水吧,大家睇住你,你要讲电话就用耳筒啦,夹住唔辛苦咩?
2015-04-19
  • 醉蟹!