2024-07-31 705 浏览
放假约咗妈咪行街,book定佢最钟意嘅放题午餐时间,好彩有book位,都好多人排队最近有新menu 金枪鱼腩、极尚矶煮冻鲍鱼、松叶蟹脚、川味蒸蚝、豉汁蒸鳝球同埋麻辣小龙虾等等~自助区域都有好多选择除咗饮品,啤酒、冷泡茶,仲有海鲜冷盘、麻辣冷盘、烧卖、辣酒煮花螺、卤水鸡翼、仲有糖水同甜品。首先嚟一盘刺身,非常新鲜,仲好肥美寿司款式都好多,当然每次都要食海胆手卷,钟意佢细细件,可以食更多唔同款式熟食嘅选择就更加多,西京烧比目鱼金牌,红烧乳鸽王、铁板烧汁蒜片一口牛、蜜糖芥末沙拉虾球、避风塘鱿鱼、豉椒炒蚬、蒲烧鳗鱼等,仲有今个月嘅新款式,佢嘅海鲜煮得特别出色,新出嘅麻辣小龙虾我都不停encore妈咪就最钟意法式香草烧羊鞍,肉质嫩滑,肉味香浓,juicy又嫩口炸物:芝麻鸡翼同榴梿炸弹,每次必食,仲有天妇罗虾同一口甜薯最后梗系要食返杯Häagen-Dazs雪糕啦我同妈咪饱到晚饭都食唔落😆
放假约咗妈咪行街,book定佢最钟意嘅放题
午餐时间,好彩有book位,都好多人排队
最近有新menu

自助区域都有好多选择

除咗饮品,啤酒、冷泡茶,仲有海鲜冷盘、麻辣冷盘、烧卖、辣酒煮花螺、卤水鸡翼、仲有糖水甜品

首先嚟一盘刺身,非常新鲜,仲好肥美

新出嘅麻辣小龙虾我都不停encore

炸物:芝麻鸡翼同榴梿炸弹,每次必食,仲有天妇罗虾同一口甜薯

最后梗系要食返杯Häagen-Dazs雪糕啦
我同妈咪饱到晚饭都食唔落😆