观塘新美食地标银八 今次我去咗1楼嘅西餐扒房 Classy - Seafood & SteakClass环境好大好阔落 既复古又体面 灯光昏暗又温柔 整体俾人一种好浪漫舒服嘅感觉 真系好适合约会、庆生、Gathering阿🤍🍽️French Mussels / Clams in Apple Cider ($108)今日系青口阿 虽然青口细细粒 但竟然每粒都索到苹果酒煮嘅酱汁味过往食嘅通常都系白酒忌廉 呢个苹果酒嘅配搭食落几特别几清新🌿 🍽️Mentaiko Spaghetti with Onsen Tamago ($128)明太子份量唔少 意粉份量唔少 酱汁份量刚好 味道刚好每一条意粉都好平均甘沾到明太子同个酱😋 🍽️Char-Grilled US Black Angus Rib Eye(8oz) ($268)Medium Well & Daily Soup今日系番茄汤 连个汤都系真材实料 好饮👍🏻肉眼一上台已经略略闻到炭烧嘅味道 望落靓仔👀✨配自家红酒酱汁 但其实稍微落少少盐已经好好味 重点有牛味🐂🍽️Homemade Tiramisu Top Cheese"Lava" ($98)呢个好好味
真系好适合约会、庆生、Gathering阿🤍

明太子份量唔少 意粉份量唔少 酱汁份量刚好 味道刚好
每一条意粉都好平均甘沾到明太子同个酱😋

Medium Well & Daily Soup
今日系番茄汤 连个汤都系真材实料 好饮👍🏻
肉眼一上台已经略略闻到炭烧嘅味道 望落靓仔👀✨
配自家红酒酱汁 但其实稍微落少少盐已经好好味 重点有牛味🐂

呢个好好味!如果嚟到一定要食!😍
完全食到Tiramisu 香、醇、沉、浓、滑多层次嘅丰富口感
配搭埋Cheese Lava 芝士味出但又唔会遮盖咗原本嘅咖啡酒味 好夹🤩

2个人连加一都系$662
食物质素高价钱唔贵 服务态度好睇得出有Training
仲有一样令我印象好深刻嘅
一入门口安排座位嘅果个女仔嘅笑容好阳光好亲切好Nice 一入嚟感觉已经好好😊
今晚所有野都好满意👍🏻
2023-10-10
  • Homemade  Tiramisu  Top  Cheese  “Lava”