2021-04-08
见呢度野食会加入CBD ,同埋都见到有唔少好评,所以去咗食午餐,点知伏到爆食物选择:想食威灵顿三文鱼同埋个千层酥。但都话无🙄食物卖相:有图有真相🤦🏻♀️ 自己睇图食物质素:真系好难食。peach yogurt smoothie $58 : 又贵又无咩桃味..唔好饮班尼迪蛋银雪鱼配香葱薯泥$198: 鱼系滑,但完全无味.....作为薯仔爱好者,都觉得个薯泥唔好食。 同埋个酱既味好怪 芒果莎莎吉列虾墨西哥薄饼$98: 人生第一次食吉列虾系有壳(仲要食左先知),之后发现三分之一只虾都系有壳。白酱海鲜啤酒薯条$88(无影到相): 还可,薯条厚身,白酱中系有海鲜,但味道都唔算好食,个白酱配薯条味道有d怪。上菜速度:比较慢。所有食物同一时间点餐,个主菜等左20分钟有多,个前菜等左30分钟最后先上到(其实果段时间已经只得几枱客....) 性价比:两人 lunch 食左$48x ,每人食左$24x。如果系晚餐,呢个价都可接受(强调唔系食物质素可接受🙄) 。午餐来讲真系好贵总结:伏!又贵又唔好食
食物选择:想食威灵顿三文鱼同埋个千层酥。但都话无🙄
食物卖相:有图有真相🤦🏻♀️ 自己睇图
peach yogurt smoothie
班尼迪蛋银雪鱼配香葱薯泥
芒果莎莎吉列虾墨西哥薄饼
食物质素:真系好难食。
总结:伏!又贵又唔好食