2023-08-30 258 浏览
食物真系一粒星都唔值,干炒牛河系半暖状态,带有过火的㶶味,出餐超慢,牛肉腌得好难食,松肉粉放太多,河粉痴在一起店员出错了珍珠奶茶,还声大夹恶,同埋奶茶系㶶味OMG! 点解会㶶既,,第一次饮到呢种茶饮咗两啖将佢完全放低。。唉,,好怀念以前的垦丁啊,无论装修风格同质素都系。。。宜家感觉迈向倒闭的路程,人手又唔够,侍应态度又差,上菜慢,食物冻,难食,饮品难饮。。。仲要上错,唉。。。要接受现实了,不要再来,对上一次等咗大半个钟先都未有食物,问侍应原来系被另一个侍应取消单了,无端端取消,好莫名其妙的最后当然唔食了 转其他餐厅,谂住隔咗几个月,经过又好想再试吓,因为始终想念垦丁的味道,知道佢哋系同集团,以为佢哋系一样。点知今次再食都系咁差,佢哋点做到咁稳定既呢?系差既方面,可以keep 住咁稳定😅😅😅唔同时段,唔同日子来食咁系咁难食。。系咪想我哋呢啲食客死心,唔好再光顾😅系咪要接受一叶不是垦丁的现实呢,再见了👋真的不会再来。。 比咗几次机会都咁。。无谓浪费金钱
店员出错了珍珠奶茶,还声大夹恶,同埋奶茶系㶶味
OMG! 点解会㶶既,,第一次饮到呢种茶
唉。。。
再见了👋真的不会再来。。 比咗几次机会都咁。。无谓浪费金钱
2023-08-30
等候时间
35 分钟 (堂食)