餐厅: 紅橋
资讯:

2019-12-14 683 浏览
好记得一开始黎红桥食,系食大埔墟店先。系好食又抵!然后到旺角店,都叫ok. 太子店 我地贪近,食左好几次。但一次俾一次差!次次食完都黑面! 唔会再俾机会!首先, 咖喱牛腩饭! 个饭系生米嘎!好硬! d米仲一条条咁! 完全系好难食! 你谂下?系连白饭都可以食到我澡底啊! 我同个侍应讲,我问d饭系咪生米,咁硬既! 佢竟然答我,因为师傅预d饭用黎做焗饭。所以会硬d,一粒粒。下!咁即叫焗饭果啲就喺生意。我食咖哩饭就唔喺生意!仲串我话,下次嫌硬,落单时讲定先。然后冇换过一碗饭俾我。 呀小姐,即喺你觉得每个人都会知你铺头卖生饭既?卖硬饭既? 20蚊餐都唔会俾咁既白饭啦! 仲有!态度问题,我都讲到明,碗饭喺硬到生米咁,你都唔帮我换。乜你觉得你地仲有下次咩? 仲有呀!个侍应仲打错单,以为唔声唔声计多我地12蚊?我地发现先改咋!希望其他客唔会俾人打多左都唔知啦!个中汤又少又咸,好难饮!个柠水喺苦伽!好心你太子店咪影衰我一直以来对红桥既好印象啦! 而加喺永不再去呀!好嬲好难食!
个中汤又少又咸,好难饮!
个柠水喺苦伽!
好心你太子店咪影衰我一直以来对红桥既好印象啦!
而加喺永不再去呀!好嬲好难食!