2016-03-03
平时见咁多人排队,谂住冇死错,又上网睇过评语,终于今日就去试下啦。一早book左位,去到人唔多,walkin都冇问题,入到去坐底,环境都ok,系张枱太细,枱与枱中间又逼,坐得好唔舒服。餐牌款式唔多,一场泥到试下佢招牌奶奶鸡。 味道同鸡煲冇分别,太咸,鸡太少。 冷面好似食汁咁,但个汁一d都唔好食。份量少,一句讲哂:好难食!!! 炒猪肠:应该主角系芽菜,只系揾到一块完整ge猪肠,其他都系碎。味道又系mama地。汁太多,唔知食紧咩。 芝士鸡:味道终于正常,底下有年糕,芝士够哂多,鸡都系一般。 豚王生菜包:其实仲有4块生菜ge,枱面太多野影唔到,本身热食应该会比较好,其实佢一早上到菜,因为张枱冇位放,所以职员话后上。上到最尾先有位放佢,都冻哂啦!味道认真mama地。 最后,当晚最好味竟然系支汽水。咁就食左我500几蚊,真系食放题都冇咁嬲。
餐牌款式唔多,一场泥到试下佢招牌奶奶鸡。
芝士鸡:味道终于正常,底下有年糕,芝士够哂多,鸡都系一般。
豚王生菜包:其实仲有4块生菜ge,枱面太多野影唔到,本身热食应该会比较好,其实佢一早上到菜,因为张枱冇位放,所以职员话后上。上到最尾先有位放佢,都冻哂啦!味道认真mama地。 最后,当晚最好味竟然系支汽水。咁就食左我500几蚊,真系食 放题都冇咁嬲。