2017-07-28 807 浏览
同bff 下昼去铜锣湾食靓靓甜品,叹茶~呢度我系第二次黎,呢度系open kitchen , 可以坐bar 枱睇住师傅整甜品~ 件件都好似手工艺品慢慢一啲一啲咁砌出黎~ 好期待~Mount Fuji $258 (包2杯饮品)一拎上枱,我地2个人都大叫 『好靓呀!!!』 系咁影相~ 影影影~~~原来仲有惊喜!倒埋d液态氮去个山窿度~~ 出烟~~~~好似仙境! 富士山 + 云海~~~喷完烟之后,影完相,食~富士山系乳酪:白色部分 = 原味蓝色部分= 波子汽水味粉红色部分=士多啤梨味『草地』系橙味蛋糕碎,有d新鲜食得o既花 , 旁边jelly 系樱花jelly, 红色d酱系士多啤梨酱~样样嘢都好精致! 真系一幅画咁,好靓,摆IG /FB 呃fd like 无得输~Peach & Passion fruit tea店主话加咗洛神花,会酸酸地,好适合配甜品~个茶隔好 cute!珍宝珠造型朋友要 Mint tea, 食完甜品刚刚好解解腻~
同bff 下昼去铜锣湾食靓靓甜品,叹茶~
慢慢一啲一啲咁砌出黎~ 好期待~

Mount Fuji (连2杯饮品)

Mount Fuji $258 (包2杯饮品)
原来仲有惊喜!

倒埋d液态氮去个山窿度~~ 出烟~~~~

好似仙境! 富士山 + 云海~~~
喷完烟之后,影完相,食~
富士山系乳酪:
白色部分 = 原味
蓝色部分= 波子汽水味
粉红色部分=士多啤梨味

Peach & Passion fruit tea
店主话加咗洛神花,会酸酸地,好适合配甜品

个茶隔好 cute!珍宝珠造型

朋友要 Mint tea, 食完甜品刚刚好解解腻~
Mount Fuji (连2杯饮品)
  • Mount Fuji