2020-09-27
星期六放工去尖沙咀试下呢间烧烤怕星六多人,特登打电话卜左位大概一点九。上到去冇人吓死,以为折左。一入座问系咪食鸡饭。心谂乜得鸡饭可以食?!呆左呆问系咪可以叫其他串烧。店家答可以叫几串 (伏笔)。乜烧烤店净系可以叫几串???好在都有俾单我地点。。。。叫左牛舌 ,厚既薄既都叫左 好食有味既墨鱼滑烧鸡皮 好好食鸡肉棒冇乜软骨既烧猪腩 够哂肥仔冬菇 um 冇乜特别肉包韭菜水门鸡饭?! um.. 系平既 30蚊但系。。。牛油金菇 要自己加调味神奇事情在,去既时间冇人。可能因为系疫情初开翻。食材准备不多。或者只准备开晚市?我地叫左烧鸡皮,烧茄子同加单既牛舌都冇货。系我地准备走既时侯黎左箱茄子但系都好食既不妨一试Tsim Sha Tsui Saturday Lunch nice one beer buy one get one free in that period of timenice restaurant probably would come again at night when they have prepared more ingredients
怕星六多人,特登打电话卜左位大概一点九。
上到去冇人吓死,以为折左。
叫左
牛舌 ,厚既薄既都叫左 好食有味既
墨鱼滑烧鸡皮 好好食
鸡肉棒冇乜软骨既
烧猪腩 够哂肥仔
冬菇 um 冇乜特别
肉包韭菜
水门鸡饭?! um.. 系平既 30蚊但系。。。
牛油金菇 要自己加调味
但系都好食既不妨一试