2023-06-10 739 浏览
琴晚谂唔到食咩,又见天气咁热☀️, 就想食泰国菜。 一直都知深水埗多野食, 就去睇下有冇好食泰国菜,最后嚟左呢间买外卖翻去食。😋我地买左串烧,烧鸡同芒果糯米饭。因为屋企比较远,所以一拎到我地就快快手摆入个保温袋到拎翻去,拎到翻去见到个袋塌左, 谂住啲野食一定漏哂出嚟啦, 点知又无㖞,打开仲系干净企理嘅。 🥹之前试过买外卖翻去又系漏哂出嚟有阴影怕怕😱野食方面系几好食,啲串烧仲有少少肉汁无干哂,烧鸡都好食,最紧要加埋个酱仲好食。因为我好钟意食芒果糯米饭,但平时去餐厅食都要50,60蚊起,呢度用30蚊嘅价钱食到完全无得输😍😍店入面职员唔多所以等左大概二十五分钟先拎到,下次记得打电话去落单,到左就唔洗等咁耐,值得再嚟食的小店❤️

等候时间
25 分钟 (外卖自取)