2023-12-12 66 浏览
蓝青口完全无沙,好欣赏,但其实唔系老板娘形容得咁大只。油封鸭就普通,干左dd. 猪手胜在够大只,肉质都非常ok. 每碟个配菜都唔错,不过就少咗啲。两个人一心谂住食够$800 送个甜品(佢声称价值$188, 到场时仲好似听到系甜品拼盘?无得写字到算,book 嘅时候唔记得讲) , 劲期待,点知出到黎只系一个似蛋糕嘅donut, 而餐牌上面都系写donut $88. 果碟野无字无蜡烛,就算图片只供参考都唔系差咁远啫🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 总体嚟讲唔系贵,只系唔值呢个价钱。留返电话下次会有九折,不过唔知仲有冇下次😅😂 佢哋唔系主打甜品,整得唔好食系其次,但系如果用呢个优惠作招徕,实在有啲过分。如果普通食餐晚饭还好,但对于庆祝特别日子嚟讲,更是十分失望🤦🏻‍♀️ 如果一早知道个甜品系咁嘅话,我都唔介意自己带个蛋糕去庆祝,直程唔使食够$800等佢送啦😑 事后我有礼貌地问系咪比错左餐牌上面𠮶个冬甩甜品俾我,奈何无论社交媒体网站定WhatsApp都冇人回覆,实在系拣错餐厅,奉劝大家一心谂住庆祝嘅话千祈唔好去。
榛子冬甩
庆祝纪念