餐厅: Greenhouse
资讯:

2021-04-12 837 浏览
🍖 BBQ Pork Rib $268猪肋骨真系炆得好‘淋’好入味 睇佢个size都唔细 惊佢会过火‘鞋’咗 但完全唔会 仲keep住好软滑❤️因为佢系韩式嘅BBQ酱 所以味道比较甜 但因为小妹好钟意食甜嘢 所以好中意呢个味道🥰佢唔会话甜到唔想食 甜度小妹觉得系刚好嘅 而且佢唔系净系单调咁只有猪肋骨 仲有配埋薯菜 佢唔会似其他餐厅净比薯蓉 而系焗薯仔🥔 真系好好食 佢加咗沙律酱 原本小妹食完一嚿半骨再加个意粉已经饱 但呢个薯仔🥔令到小妹都忍唔住系禁食🤣🤣呢个十分推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍝 Korean Style Spaghetti $148用铁板装住嘅意粉热辣辣甘上枱 非常之香🤤但因为小妹同朋友系甘影相 搞到过咗成10分钟到先开始食 所以已经唔算热辣辣😂但小妹觉得一样甘好食 佢底系加咗蛋去整 但因为我地无将佢系岩岩上枱嘅时候捞匀 所以我地食啲时候变咗好似炒蛋甘食🤣但都好好味 加上呢款意粉系辣 岩晒小妹好辣之人 好香口 好醒神😍而且意粉煮得爽口 但其实佢呢个中文名讲到有猪肉 但其实都系一两嚿到 其实都系蔬菜同蛋 有啲货不对版 所以小妹觉得呢个意粉价钱就唔算叫抵食😆但佢味道好好 都值得一试
🍖 BBQ Pork Rib $268

🍝 Korean Style Spaghetti $148
用铁板装住嘅意粉热辣辣甘上枱 非常之香🤤但因为小妹同朋友系甘影相 搞到过咗成10分钟到先开始食 所以已经唔算热辣辣😂但小妹觉得一样甘好食 佢底系加咗蛋去整 但因为我地无将佢系岩岩上枱嘅时候捞匀 所以我地食啲时候变咗好似炒蛋甘食🤣但都好好味 加上呢款意粉系辣 岩晒小妹好辣之人 好香口 好醒神😍而且意粉煮得爽口 但其实佢呢个中文名讲到有猪肉 但其实都系一两嚿到 其实都系蔬菜同蛋 有啲货不对版 所以小妹觉得呢个意粉价钱就唔算叫抵食😆但佢味道好好 都值得一试嘅 😉

讲返佢哋啲服务态度 真系愈谂愈火滚 落完order等咗成半个钟至8个字 一样菜都无上过嚟 啲服务员行过 望到我哋 都唔会主动走过嚟问下我哋 迟过我哋入嘅客啲食物都上齐 挥手想问下啲服务员 都成日扮睇唔到 特别系啲女服务员🙄催咗两次先发现佢漏咗单 到食物到嘅时候 都唔会讲翻句唔好意思 到卖单 因为今次同朋友有用coupon 但唔太清楚coupon嘅用法 个女服务员就好唔耐烦加态度劲差咁叫我哋睇个总数 自己睇可以比几多张 小妹真系觉得 客人多做得辛苦 明白的 但都唔应该用咁嘅态度或者语气发泄系客人身上
  • 香煎蛋皮炒韩式意粉