2024-05-09 4073 浏览
食物其实好食的。我地几个人原本想叫住几个𩠌食住先,唔够再叫多d,毕竟而家搞环保嘛!免做"大嘥鬼”。但有女侍应落单落到一半,未讲完就走开左,嫌我地谂太耐,要我地谂好先讲(??)你就日日系度返工,餐牌倒转背都得啫,我住老练咁远,跨区搭车黎你度食野,谂住d人话米芝莲餐厅,咁你落住几个菜先,或者推介一下都得卦?然后有另外一d侍应见我地无食物过黎落单,今次我地识喇,叫齐晒,仲讲明已经有人写过单,不过唔知有无落到,请求check下。不过有d都系黎左2次,我地都好诚实表示已经食左。点知俾一开始个侍应走埋黎闹,话点解要重复落单?!(因为你未落齐,又唔愿意聆听,又唔愿意同你d同事沟通啰)最后餐厅都好好,有帮忙调整返个下单情况同有收据确认。只系觉得有d可惜,身为第一次帮衬嘅客人就俾人闹。洗手间系后巷,卫生都有待改善,(虽然用者们都有责任。)
食物其实好食的。
2024-05-09