2012-05-31 18 浏览
呢间住家菜, 听就听过, 不过始终未去过, 今次两个人特登黎呢度食, 虽然系平日夜晚, 但七点松dd去到先都坐左一半人, 坐低就嗌左一位既汤, 两个小菜同一个白饭勒.是日例汤节瓜清补凉煲猪骨($18): 层面无乜油, 好住家feel蟹子黄金虾($82): 个friend指定要叫既, 个皮好香口, 食落都唔算油腻, 但系如果d虾壳可以再炸得软少少会更好呢. 沙拉骨($58): 个汁少少酸, d肉好淋, 成碟有骨位有肉位, 好味!!呢日既甜品系芋头西米露: 其实我唔多食芋头既, 不过d芋头都系额外加落去, 都系西米露味道, 呢个水准正常啦.走o个时未够九点见到都差不多坐满人, 人多既话都可能要订位勒. 下次多d人可以黎试多几款小菜呢.

题外话/补充资料: 走o个时未够九点见到都差不多坐满人, 人多既话都可能要订位勒. 下次多d人可以黎试多几款小菜呢. 走o个时未够九点见到都差不多坐满人, 人多既话都可能要订位勒. 下次多d人可以黎试多几款小菜呢.
2012-05-30