2019-09-22
由细识到大嘅朋友难得返港探至亲,梗系要见面聚吓啦🥰所以我带咗佢食我认为最最最新鲜好味嘅餐厅😁😁做哂资料搜集...仲预早book定位...呢间餐厅出名劲新鲜,即叫即做,唔系做好半准备嘅食肆,真心比个Like👍🏼我哋叫咗个活龙虾套餐:龙虾刺身🦞龙虾汤🦞烩龙虾意粉🦞🍝🤤🤤🤤同埋巴马火腿带子多士,再叫多10只生蚝添🤭SOUTH AFRICA ROCK,CHILE MONTT,LAMBERT NO.2,FINE DE CLAIRE,MAJESTIC No.1!仲有Surf clam,Hokkaido ark shell添!侍应好耐心地介绍每款生蚝,由淡味食到浓味要顺次序...而我最钟意就系MAJESTIC No.1已经咁肥美,真系唔敢想像No.0 会系几大同几Rich!全部冷盘都超新鲜,特别系龙虾刺身,真系冇得顶!食过呢间会返唔到转头🤭🤤🤤🤤,其他酒店buffet蚝bar都完全冇得比!龙虾汤带辣,好特别👍🏼巴马火腿带子多士,好惊喜👍🏼中间加左果酱,估唔到感觉好清新,咁夹!未埋单我已经开始谂定下次再黎要食啲咩😆😆用餐完毕佢哋仲好细心关心客人口味同食物质素评价...好有热诚嘅餐厅,难怪成晚都坐满客啦
龙虾汤带辣,好特别👍🏼
未埋单我已经开始谂定下次再黎要食啲咩😆😆用餐完毕佢哋仲好细心关心客人口味同食物质素评价...好有热诚嘅餐厅,难怪成晚都坐满客啦💯下次帮衬除咗蚝,仲想试埋Lobster seafood pot😋😋