2024-10-11
好耐之前唔知边度见到有人推介,就Save咗。睇啲评语见到好评如潮、差评得𠮶几个,睇过都相信唔系打手,就嚟试一试。7:00pm 唔需要排队直入,成晚都满座,keep住有人走、有人入,不过到8点走,出边好似未见需要排队,可能热潮过去了,但仲系劲高质。食完呢间之后,好食到荣登我的最爱!!!爆炸好味!!!无论系鳗鱼饭、其他饭类定串烧都一样咁好食,不过性价比嚟讲,建议嗌鳗鱼饭。** 要特别提一提饭会送啲炸鳗鱼骨,系好食到飞天!!!完全可以单叫几十份!// 炭火白烧鳗鱼饭 (小) Fav no.1!!!就咁炭烧鳗鱼,可以原汁原味食到鳗鱼嘅鲜、弹牙、脆、同厨师、餐厅嘅功力!再配埋佢哋嘅伴菜、饭素,特别呢个先会有嘅柚子酱,小小嘅甜酸味,简直系令成个饭升华!可以配唔同伴菜,有几种唔同食法,估唔到冇鳗鱼汁都可以咁好食!!!// 招牌炭火蒲烧鳗鱼饭 (大)十分抱歉,呢个第一个到,好食到相都唔记得咗影。呢个大 鳗鱼份量如菜单图一样有两排。因为搽满鳗鱼汁,所以相对唔会食到炭火烧出嚟会有嘅脆,但佢啲鳗鱼汁咸甜适中,完全唔系街买𠮶啲味道!唔会食到好腻,鳗鱼汁好送饭。// 牛仔骨拼牛舌芯饭估唔到除咗鳗鱼之外,肉类都可
// 炭火白烧鳗鱼饭 (小) Fav no.1!!!
估唔到冇鳗鱼汁都可以咁好食!!!
炭火白烧鳗鱼饭
// 招牌炭火蒲烧鳗鱼饭 (大)
十分抱歉,呢个第一个到,好食到相都唔记得咗影。
呢个大 鳗鱼份量如菜单图一样有两排。
// 牛仔骨拼牛舌芯饭
估唔到除咗鳗鱼之外,肉类都可以处理得咁好食。
牛仔骨腌得入味、黑椒酱汁好送饭,又唔多肥肉!
不过牛舌芯相对比串烧切得薄少少、又有咬口少少,相比之下串烧劲好食,厚切粒但系完全估唔到牛舌系可以咁腍!!!
牛仔骨拼牛舌芯饭
// 串烧