2024-03-30
前排去咗间呢间Hea Ha Hea Ha居酒屋!个名都几特别。佢嘅菜单真系好丰富,都有几多串烧选择!我就分享下我食咗边几样同边啲好食啦!首先,如果你钟意串烧,你一定要试下佢嘅牛脷心串!牛脷心肉质鲜嫩多汁,每一口都好滋味!另外,佢嘅盐烧大白鳝串都系一个不容错过嘅选择!大白鳝肉质鲜美,配上盐烧嘅调味,味道更加突出!如果你想要尝下猪肉串,我推荐你试下佢嘅西班牙橡木猪肋骨肉串!猪肉肉质鲜嫩,橡木烧烤嘅香味令味道更加浓郁!鸡颈肉串都系一个好受欢迎嘅选择!鸡颈肉嫩滑多汁,烧烤后更加香口!如果你钟意鱼类,你一定要试下佢嘅盐烧油甘鱼鲛!油甘鱼鲛鲜美嫩滑,盐烧调味更加突出鱼嘅鲜味!佢仲有其他嘅选择,例如免治鸡肉串!免治鸡肉鲜嫩多汁,每一口都好美味!如果你想要一个满足嘅主食,我推荐你试下佢嘅北海道蟹肉汤饭!汤饭浓郁鲜美,加上蟹肉嘅鲜甜,绝对令你食得好开心!最后,如果你钟意鳗鱼嘅话,你一定要试下佢嘅鳗鱼饭!鳗鱼肉质鲜嫩,配上饭嘅口感,每一口都好满足!总括嚟讲,Hea Ha Hea Ha居酒屋系一间提供丰富选择嘅餐厅,佢嘅菜单有好多串烧选择同埋其他美味嘅菜式!如果你想要一个多选择嘅晚餐,嚟呢度应该会食得好开心
总括嚟讲,Hea Ha Hea Ha居酒屋系一间提供丰富选择嘅餐厅,佢嘅菜单有好多串烧选择同埋其他美味嘅菜式!如果你想要一个多选择嘅晚餐,嚟呢度应该会食得好开心!