2021-10-17 1540 浏览
主打:好食。红日有位。服务舒服重阳放假,冇book位。2⃣️个人嚟呢度试吓。两个人点两个午餐。佢系海鲜鉄板烧。有大虾。带子。银雪鱼可选炒饭/炒面。前菜。少碟。汤。鱼生片评价:大虾。真系大,新鲜,肉爽,有虾味,不是腥味!炒饭。劲多樱花虾,饭可以炒到一粒粒,仲有蛋香!其他都系值得食! 好似四百几蚊! 抵食!我系吉列蚝定食。一样有汤,前菜,鱼生片。仲有茶碗蒸。评价:首先,可以食到吉列生蚝嘅地方真系好少,一般都系吉列猪扒/天妇罗定食,一见到有吉列生蚝定食,唔洗谂! 真系超好食,五只生蚝炸得脆脆,松,炸桨唔会好多,生蚝炸得刚刚好!最劲一样嘢,食物上枱𠮶阵时,经理仲讲话如果白饭唔够可以再叫! 虽然你话白饭之嘛,就系呢啲「之嘛」,其他地方真系同你计!最后,必须要讲嘅系佢前菜嘅鱼生片。好多地方都系几片 「橙+红+白」鱼片,quality 分分钟仲衰过buffet 鱼生!但系佢哋真系货真价实,当日鲜鱼,唔系求其执几片所谓嘅鱼生就算!我个set就三百几蚊!总括:CP值 极高!一定可以再食! 极推,不过希望keep住唔好咁多人 🤣🤣
主打:好食。红日有位。服务舒服

重阳放假,冇book位。2⃣️个人嚟呢度试吓。

两个人点两个午餐。

佢系海鲜鉄板烧。
有大虾。带子。银雪鱼
可选炒饭/炒面。
前菜。少碟。汤。鱼生片
评价:
大虾。真系大,新鲜,肉爽,有虾味,不是腥味!
炒饭。劲多樱花虾,饭可以炒到一粒粒,仲有蛋香!
其他都系值得食! 好似四百几蚊! 抵食!

我系吉列蚝定食。
一样有汤,前菜,鱼生片。仲有茶碗蒸。
评价:

我个set就三百几蚊!

总括:
2021-10-14