2019-03-01 1246 浏览
今日因为要去睇ekin 演唱会,所以唔想出街啦系屋企叫外卖算依家d 外卖app 真系好方便,俾少少delivery cost 就有人将热辣辣既外卖送上门如果餐厅要堂食加一分分钟外卖仲平过堂食又系因为太懒啦,所以影自己叫左d 咩野食就算因为唔想食太多肉,所以叫左个mushroom burger呢个burger 系落order 时已经知道系用wrap而唔系汉堡包夹住,所以好好奇会系乜野味道个包除左mushroom仲有d 杂菜,个外卖送到过黎仲热辣辣,个mushroom 好juicy 会流汁好彩系自己屋企咋,食到污糟晒都可以洗手蘑菇好厚肉呀,好好味,呢个包既味就系咸咸地同埋菇既味。味道上唔算好特别,但系间唔时唔想食咁多肉系一个唔错既选择而且唔惊唔够饱,因为侧边d 肥仔薯条一定会喂饱你,份量仲要不少我同友人都系细胃人士,其实食呢个都饱左六、七成chicken quesadilla 其实系我今晚既主菜,我系因为呢个菜先想食墨西哥野呢个馅饼夹住芝士鸡肉,因为仲热辣辣所以仲拉到丝呀虽然影相影唔出,但系 dip 既酱都好大份量,quesadilla既份量多,但系d 酱都够点,仲有剩tim馅皮唔会太厚食

如果餐厅要堂食加一分分钟外卖仲平过堂食

又系因为太懒啦,所以影自己叫左d 咩野食就算
mushroom burger

因为唔想食太多肉,所以叫左个mushroom burger

好彩系自己屋企咋,食到污糟晒都可以洗手

蘑菇好厚肉呀,好好味,呢个包既味就系咸咸地同埋菇既味。

味道上唔算好特别,但系间唔时唔想食咁多肉系一个唔错既选择

我同友人都系细胃人士,其实食呢个都饱左六、七成
chicken quesadilla
配quesadilla 既酱

呢个馅饼夹住芝士鸡肉,因为仲热辣辣所以仲拉到丝呀

馅皮唔会太厚食到一阵面粉味,芝士鸡肉既份量又唔会过多啦,拎上手个馅唔会跌出黎

搽埋d salsa 酱、sour cream 仲有牛油果酱

呢一餐真系食到好饱啊,唔计delivery cost $238,正常价钱,但系味道真系good
2019-02-28
30 分钟 (外卖送餐)
mushroom burger
chicken quesadilla